Jeg tilbyder

Bliv klogere på, hvad jeg tilbyder – priser oplyst nedenfor.

Hvad får du hos mig?

Et specielt tilrettelagt forløb i samvær med hesten.

Hos Pædagogisk rideterapi er der mulighed for at arbejde med og udvikle egne personlige, sociale og kropslige kompetencer i samspil med hesten.

Pædagogisk rideterapi er ikke at forveksle med handicapridning, som er målrettet opbygning og vedligehold af muskler og balance. Pædagogisk rideterapi er målrettet den psykiske del, men som har stor indflydelse på den fysiske del.

Sessions

En session adskiller sig fra traditionel ridning, da der tages udgangspunkt i relationen mellem hest og menneske. Herved er det ikke den ridetekniske del, som er det primære udgangspunkt. En session foregår altid som en ene session og i specielle tilfælde er der 1-2 deltagere. En session vil strække sig over 1time og et forløb vil typisk strække sig over 10 gange.

Sikkerhed

Alle gennemgår et sikkerhedskursus i omgang med heste. Ved opstart af et forløb, vil man altid skulle gennemgå et obligatorisk sikkerhedskursus som omhandler: Når vi bevæger os i stalden, håndteringen af hesten, omgangen med hesten, strigling af hesten, hvordan jeg bevæger mig rundt om hesten og korrekt beklædning og fodtøj.

Priser

60 min. – 500 kr.

Sansemotorisk træning 30 min. 325 kr.

Såfremt det ønskes, kan der tilkøbes skriftlig dokumentation på forløbet: Timepris – 275 kr.

Forsikring

Pædagogisk Ridning kan under ingen omstændigheder gøres erstatningsansvarlig. Det forventes at deltageren har egen ulykkesforsikring.

Kan jeg søge tilskud?

Det er muligt at søge tilskud gennem Serviceloven:

§41 – Børn

§100 – Voksne